top of page

Voor volwassenen, adolescenten en jongeren.

Individueel, koppels en gezinnen. 

therapie ruimte healing stories brussel

Therapie, psychotherapie, coaching, counseling of begeleiding.

De sessies kunnen 1 op 1 plaatsvinden of in koppel of soms met het hele gezin. Binnen therapie of begeleiding leer je om op een draagbare manier emoties te (h)erkennen, inzichten te krijgen over jezelf en je relaties.

Achterliggende denkpatronen en emoties worden hierbij in kaart gebracht. De hulpvraag in combinatie met de persoon en context, bepalen hierbij de methodiek

Veiligheid en openheid staan hierbij altijd centraal.

 

Voor volwassenen, adolescenten en jongeren.

Individueel of in workshops

lichaamsgerichte therapie

Lichaamsgerichte therapie is een vorm van therapie die zich richt op het verbinden met het lichaam (voelen van emotionele gewaarwordingen en fysieke blokkades) en de geest (denken en begrijpen). Het verkennen van hoe emoties en psychologische problemen zich manifesteren in het lichaam geeft inzicht en bewustzijn. Hierdoor wordt het mogelijk je valkuilen te transformeren naar kwaliteiten.

 

Werkgevers, werknemers, leidinggevende en zelfstandigen.

coaching brussels

Werk je op automatische piloot, ervaar je weerstand bij jezelf, medewerkers of collega's, stroomt het niet zoals je zou willen?

Dan kan het nuttig zijn om tijd te nemen en te kijken waar je zaken anders kan aanpakken. Ben je zelfstandige of leidinggevende en loop je vast in de ' ik moet het allemaal weten' overtuiging?

Ook een leidinggevende heeft nood om af en toe stil te staan en vanop afstand naar de situatie te kijken.

Zodoende dat inzicht, groei en stroming (weer) mogelijk wordt.

Voor volwassenen en adolescenten.

Individueel. 

brainspotting belgium

Brainspotting is een therapeutische methode die zich richt op het identificeren, verwerken en loslaten van trauma's en andere emotionele blokkades die zijn opgeslagen in de hersenen en het lichaam.

Brainspotting is gebaseerd op het inzicht dat ons gezichtsveld verbonden is met verschillende gebieden van de hersenen, en dat specifieke oogposities bepaalde neurale netwerken kunnen activeren die verband houden met trauma en verdriet.

 

Voor volwassenen, adolescenten en jongeren.

Individueel.

chinese massage brussels

Binnen Healing Stories werkt Mathieu vanuit de Chinese Geneeskunst. In de Chinese geneeskunde spreekt men van een dynamisch evenwicht tussen de Yin- en Yang-energietoestanden van het lichaam. Elke pathologie is terug te voeren op een verstoring van dit Yin/Yang evenwicht. Het doel is om het evenwicht weer te herstellen door middel van Tuina massage, acupressuur, voedingsleer en farmacotherapie.

Voor het hele gezin.

Volwassenen tot pasgeborenen.

nutrition advice brussels

Binnen Healing Stories werkt Sofie vanuit het domein van voeding. Haar aanpak richt zich niet op calorieën of strikte voedingsregels. Sofie zich op de relatie die je hebt met voeding. Deze relatie is vaak beïnvloed door verschillende factoren. De aanpak van Sofie richt zich op de onderliggende oorzaken. De focus ligt op het vinden van een gezond en evenwichtig eetpatroon dat past bij jouw behoeften en voorkeuren. Het doel is om een positieve relatie met voeding te bevorderen, ter verbetering van je fysieke en mentale gezondheid maar ook die van je omgeving en de volgende generaties. 

 

Voor volwassenen, adolescenten en jongeren.

Individueel, koppels en gezinnen. 

groepsworkshops brussel

Binnen Healing Stories worden groepssessies gegeven. Groepsessies kunnen heel krachtig zijn en steun, verbondenheid geven. Het biedt de mogelijkheid om in een veilige omgeving aan je eigen obstakels te werken. Het gedragen worden, ontvangen van feedback en andere inzichten kan veel groei en verwerking teweeg brengen. Kijk hieronder voor meer informatie.

 

Online Courses

Voor volwassenen en adolescenten. 

Individueel. 

online trajecten mentale gezondheid

Binnen Healing Stories zijn we in ontwikkeling voor het aanbieden van online courses. Wil je hier meer over weten, meld je dan gerust aan voor de nieuwsbrief.

healingstories-0112.jpg

Wat cliënten zeggen:

“Inge geeft vertrouwen en rust. Ik ging twijfelend naar het eerste gesprek, niet wetende wat mijn vraag eigenlijk was. Inge stelde me direct gerust en na het eerste gesprek werden dingen al een stuk duidelijker. Ze werkt door middel van gesprekken maar ook oefeningen.

Ik vond dat deze oefeningen ook veel inzicht gaven.”​

 

Wat cliënten zeggen:

"Sofie is a knowledgeable and professional dietitian. Her approach really resonates with me as she is against all kinds of diets and restrictions. The advice she gave me was clear, easy to implement and actually made a huge change for my family. Highly recommend!"

 

   info@healingstories.net  |  +(32)489620032  | Boulevard de la cambre 72, 1000 Brussel
bottom of page