top of page
healingstories-0101_websize_edited.jpg
Lichaamsgerichte therapie

Voor volwassenen en adolescenten 

"The body does remember."

Lichaamsgerichte therapie is een vorm van psychotherapie die zich richt op het verbinden van lichaam en geest en het verkennen van hoe emoties en psychologische problemen zich manifesteren in het lichaam. 

Lichaamsgerichte therapie kan verschillende vormen aannemen, waaronder somatische ervaringsgerichte therapie, bio-energetica en ademhalingstechnieken. De therapeut kan werken met de cliënt om fysieke sensaties te verkennen en te begrijpen hoe deze gerelateerd zijn aan hun emoties en psychologische problemen. Door zich te concentreren op het lichaam, kan de therapeut helpen bij het verminderen van spanning en stress, het verhogen van lichaamsbewustzijn en het verbeteren van emotioneel welzijn.

Lichaamsgerichte therapie kan helpen bij verschillende problemen, zoals angst, depressie, posttraumatische stressstoornis, chronische pijn en verslaving. Het doel van de therapie is om cliënten te helpen zich bewust te worden van hun lichaamssensaties en deze te gebruiken als hulpmiddel om emoties te begrijpen en te reguleren en om een beter begrip te krijgen van hun emoties en gedachten.

IMG_0838.jpg

Bij welke therapeuten kan je terecht?

Zowel bij Jani als bij Meghan kan je terecht voor lichaamsgerichte therapie. Neem gerust eens een kijkje op de teampagina.

Heb je verdere vragen?

Stuur ons gerust een mailtje hieronder.

 

   info@healingstories.net  |  +(32)489620032  | Boulevard de la cambre 72, 1000 Brussel
bottom of page