top of page
IMG_0956_websize.jpg
IMG_0958.jpg
Voeding

Voor volwassenen en adolescenten 

"You are what you eat. What would YOU like to be?”."

Voeding heeft een belangrijke invloed op ons welzijn, zowel fysiek als mentaal. Het is bewezen dat een gezond en uitgebalanceerd dieet bijdraagt aan een verbetering van onze algehele gezondheid en welzijn.

Fysiek gezien kan een gezond dieet bijdragen aan een gezond gewicht, een gezonde bloeddruk en een verlaagd risico op chronische ziekten zoals hartziekten, diabetes en sommige vormen van kanker. Een gezond dieet kan ook bijdragen aan een betere spijsvertering, meer energie en een betere slaapkwaliteit. Op mentaal vlak kan voeding ook een belangrijke rol spelen in ons welzijn. Zo is er een verband tussen onze voeding en onze stemming.

Kortom, een gezond en uitgebalanceerd dieet kan bijdragen aan een verbetering van zowel onze fysieke als mentale gezondheid en ons algehele welzijn. 

Sofie werkt vanuit de relatie met voeding in plaats van een traditioneel dieet. In plaats van uitsluitend te richten op calorieën, macro- en micronutriënten en strikte voedingsregels, richt deze benadering zich op de gedragsmatige aspecten van voeding.

Als men vanuit de relatie met voeding werkt, erkent men vaak dat onze relatie met voedsel complex is en beïnvloed wordt door onze emoties, gedachten en ervaringen.

 

De focus ligt op het vinden van een gezond en evenwichtig eetpatroon dat past bij de individuele behoeften en voorkeuren, waarbij het doel is om een positieve relatie met voeding en lichaamsbeeld te bevorderen.

IMG_0941.jpg

Bij welke coaches kan je terecht?

Voor al uw vragen hierover kan je terecht bij Sofie.

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen?

Voor al uw vragen hierover kan je terecht bij Sofie.

   info@healingstories.net  |  +(32)489620032  | Boulevard de la cambre 72, 1000 Brussel
bottom of page