top of page
healingstories-0024.jpg
healingstories_3_ihsan-.jpg

Ihsan Badli

Rouwbegeleiding

Stressbegeleiding

TRE therapeut

Trainer Verbindende Communicatie

My Story

-

Verlieservaringen en stressvolle gebeurtenissen zijn voor mij natuurlijke fenomenen die deel uitmaken van het leven. Echter, we hebben in onze drukke maatschappij weinig ruimte, tijd en ondersteuning om hiervan te herstellen. Soms loop je vast in je rouwproces, of stoot je op een maatschappelijk taboe rond rouw. Of soms stapel je onbewust stress op en merk je plots spanningsklachten of vervelende stressreacties in bepaalde situaties.

 

Dan kan het ondersteunend zijn om begeleid te worden tijdens een moeilijke periode. Het is mijn intentie om een ruimte te creëren waar jouw beleving van verlies en/of spanning welkom is, en om rouw en stressherstel meer in de normaliteit te brengen.

 

In mijn rouwbegeleiding krijg je de ruimte om jouw verlies te verwoorden en samen stappen te zetten in het soms woelige rouwlandschap. Verlies is voor mij zeer breed; een dierbare (persoon of dier) die sterft, een vriendschap die verandert, verhuizen, gezondheidsproblemen, een droom die in het water valt, onvervulde behoeftes ervaren, aspecten van jezelf waarmee je de connectie bent verloren,... Ik geloof in het menselijke vermogen om te rouwen op een manier die zowel lief als leed integreert in het leven. Rouw geeft ons als mens de mogelijkheid om anders te staan in het leven, waarbij zowel verdriet als levenslust en dankbaarheid een plaats kunnen krijgen.

 

Mocht je vooral nood hebben aan stressbegeleiding, krijg je de kans om zicht te krijgen op je stressreacties en om te ontdekken hoe je kan leren spanning los te laten op een praktische en duurzame manier. Ik geloof in het natuurlijke herstelvermogen van het lichaam om diepe spanning los te laten. Via het lichaam kan je terug toegang krijgen tot dit herstelmechanisme en dit leren reguleren.

 

In mijn aanpak staan veiligheid en afstemming centraal. Mijn methode is zowel lichaamsgericht als verbaal. Ik gebruik verschillende tools, afgestemd op jou; diep luisteren, TRE® (Tension Releasing Exercises), hartcoherentie, rituelen, creatieve oefeningen, polyvagale oefeningen,..

 

Welkom.

Contact

  • Logo_HS_circle

“If everything around seems dark, look again, you may be the light”

– Rumi

   info@healingstories.net  |  +(32)489620032  | Boulevard de la cambre 72, 1000 Brussel
bottom of page