top of page
healingstories-0024.jpg
meghan kelly

Meghan Kelly 

Integratieve therapeut

Somatische Therapie & Trauma Recovery

Familie & Systemische Opstellingen

My Story

-

Ik geloof in levenslang leren, voortdurende groei en de zoektocht om onze ware aard te kennen en te belichamen.

Als integratief therapeut gebruik ik een verscheidenheid aan instrumenten met het doel en de focus om bewustzijn en een nieuw perspectief in je leven en relaties te brengen.  Ik werk met individuen, paren en groepen en mijn benadering is een integrale benadering die rekening houdt met de hele persoon - lichaam, geest en ziel. 

 

Terwijl sommigen komen voor een eenmalige opstelling of adviserende astrologiesessie, komen anderen voor een proces van verwerking en heling.  Mijn aanpak is zo persoonsgericht en lichaamsgericht.  

Ik ben vooral geïnteresseerd in en geloof in de somatische benadering van therapie, want we weten nu dat het lichaam het trauma in zich draagt; daarom wordt trauma ook geheeld en losgelaten via het lichaam.

Somatische therapie werkt door de communicatie tussen lichaam en geest aan te boren en het doel is die twee weer met elkaar te verbinden.

Het kan dan mogelijk zijn de geest via het lichaam te helen en/of het lichaam te helen via de geest. Door te werken met een lichaamsbewustzijn benadering is het een uitnodiging om je fysieke, mentale, emotionele en energetische aanwezigheid terug te winnen.  

 

De reis naar jezelf is de belangrijkste reis van allemaal. Het leidt tot vrede, vervulling en authenticiteit.  Mijn werk is dat je deze elementen vindt en je ermee verbindt, want van daaruit is de verbinding met het Leven gemaakt.

Contact

  • Logo_HS_circle

The privilege of a lifetime is to become who you really are. - Carl Jung

   info@healingstories.net  |  +(32)489620032  | Boulevard de la cambre 72, 1000 Brussel
bottom of page