top of page
IMG_4339_edited_edited.jpg

come to your senses

A 4 month course on How to Unleash Your Inner Entrepreneur.

It's time to show up! Wat altijd werkte brengt je niet naar dat volgende level. Let's step up your game. Hierbij nodig ik je uit voor het live programma van de Shine Business School:  SHOW UP. Met mijn bewezen 5-staps methode Clarity, Courage, Connection, Consistency en Conversion leer ik je hoe je ideale klanten aantrekt met zuivere content en marketing.  In 2 sprints van 6 weken training, coaching en opdrachten ga je je klanten aantrekken voor je aanbod. Leer mijn innovatieve marketing strategieën, krachtige content en vooral lol en plezier

IMG_4399.jpg

Presented by Tamala Francis,
Founder & CEO at Francis & Co.

Introduce the webinar hosts by highlighting their career background or professional history. Just click “Edit Text” or double click the Text Box to add your own content.

In this webinar we will cover

"Het was voor mij een heel fijn warm bad. Bij het toekomen deden de kleine details...mij erg welkom voelen. Er ontstond al snel een veilige sfeer, dankzij de mooie ruimte die als een cocon aanvoelde en de rust en warmte van Inge. Sommige oefeningen had ik al eens eerder gedaan, maar ik was blij dat ik opnieuw de kans kreeg om te oefenen. De ervaring delen met de andere was voor mij een meerwaarde; er was heel veel erkenning onder elkaar."

"Heel fijn, ik kon echt de diepte ingaan en bij mezelf komen. De woorden waren heel mooi gekozen, ik kon het echt laten doordringen."

"Ik vond het een beetje spannend maar wel heel inspirerend. Ik denk dat ik er meer heb uitgehaald dan uit een individuele sessie. Vooral het stukje van mijn eigen hart graag zien is me helemaal bijgebleven."

"Heel erg bedankt om deze workshop te organiseren! Ik vond het intens maar wel heel fijn, en heb het gevoel dat het een belangrijk moment was in mijn persoonlijke groei. Dus ik wil je graag bedanken voor al jouw tijd, energie en moeite."

"Het voelde als een cocon.

Erna vertrok ik blij en opgelucht, ook super ontspannen"

"Ik ging naar huis met een heel warm gevoel en voelde me graag gezien."

Schouder
IMG_4356.jpg

I want to join the webinar,
Sign me up!

Thanks for submitting!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
   info@healingstories.net  |  +(32)489620032  | Boulevard de la cambre 72, 1000 Brussel
bottom of page