top of page
healingstories-0024.jpg
healingstories_team_jani-4722.jpg

Jani Pestana

Lichaamsgerichte coach - Connected Living, AgapeBelgium.

Workshop Begeleider

MsC in Sociale en Culturele Antropologie

MsC in European Drug and Alcohol Studies.

My Story

Ik help mensen via lichaamsgerichte therapie, coaching, ceremonie en integratie mensen om opnieuw de verbinding te voelen met zichzelf, met hun verwanten en met de wereld.

 

Lichaamsgerichte therapie wil zeggen dat ik het lichaam betrek in het therapeutisch proces en erken dat lichaam en geest onlosmakelijk

verbonden zijn. Via gesprekken en technieken neem ik je mee om opnieuw gegrond te geraken in je lichaam en je gevoelswereld te ontdekken. Ik leer tools om thuis mee verder te werken. Het werkt stopt niet als je de deur uitstapt. Eigenlijk begint het dan echt.

 

Ik werk cliëntgericht, dit wil zeggen, elke sessie is afgestemd op jou als cliënt. Samen bespreken we de beste tool voor het moment. Dat

kan verschillen van sessie tot sessie of zelfs binnen één sessie, of het kan dezelfde tool zijn over verschillende sessies, om te verdiepen.

 

Tools waarmee ik werk: emotioneel lichaamswerk, authentic movement, bio-energetica, ademwerk, mindfulness, praattherapie, opstellingen en dramatherapie en droomwerk.

  • Logo_HS_circle

"We are all just walking each other home - Ram Dass"

   info@healingstories.net  |  +(32)489620032  | Boulevard de la cambre 72, 1000 Brussel
bottom of page