Inge heeft Geneeskunde gestudeerd, de opleiding tot creatief therapeut voldaan en recent de opleiding tot integratief psychotherapeut aan de Academie voor Integratieve Psychologie en Psychotherapie. Leergierig en altijd opzoek naar verbetering volgde ze de training 'Therapeutisch werken met kinderen en boosheid'.

 

Ze werkt met gesprekstherapie en verschillende tools en oefeningen. Deze oefeningen geven inzicht in dagdagelijkse handelingen en situaties. Alle oefeningen worden ingezet om het uiteindelijke doel te bereiken: mensen begeleiden naar een kwaliteitsvoller leven met minder klachten.

Healing Stories staat voor ondersteuning, creatie en gezondheid. Een plek waar iedereen die het even moeilijk heeft, de tijd en ruimte krijgt om te herstellen.

Afhankelijk van elk individu en de hulpvraag werkt Inge met creatieve therapeutische oefeningen. Het unieke hiervan is de ruimte voor eigen taal, de aandacht voor herstel en het aanbieden van inzichten in het persoonlijke proces en in toepasbare denk- en verwerkingskaders.

Openheid en een veilige communicatie staan centraal.

De combinatie van creatieve therapie gecombineerd met psychotherapie kan de weg openen naar een andere toekomst.​​

Welkom op de website!

OPEN

CONTACT

Ma :    09.00 - 18.00

Di:       09.00 - 18.00

Woe:   09.00 - 12.00

Do:      09.00 - 20.00 

Vrij:      09.00 - 18.00

ADRES

Bekestraat 11 

3090 Overijse

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

stay connected