about

Welkom op de site van Healing Stories!

Ik ben Inge, storyteller, creatief therapeut, mama van energiebom en 100-kusjes-per-dag-gever en eigenaar van 4 kippen.

Mijn werkplek en praktijk ligt in groen en bosrijk Overijse. 

Hier worden creatieve therapie sessies gehouden en giftboxen gecreëerd

Healing Stories staat voor ondersteuning, heling, kunst en gezondheid. Een plek waar iedereen die het even moeilijk heeft, de tijd en ruimte krijgt om te herstellen (van spanningen in relaties, rouw, twijfels over jezelf, depressieve gevoelens...). Er wordt veel aandacht besteed aan het herstel, de eigen persoonlijkheid en het specifieke van elke problematiek.

Een plaats om weer op adem te komen. In dialoog.

Afhankelijk van elk individu en de hulpvraag werk ik met creatieve oefeningen. Het unieke hiervan is de ruimte voor eigen taal, de aandacht voor herstel en het aanbieden van inzichten in het persoonlijke proces en in toepasbare denk- en verwerkingskaders.

Openheid en een veilige communicatie staan centraal.

De combinatie van creatieve therapie gecombineerd met psychotherapeutische technieken opent de weg naar een andere toekomst. 

Neem gerust een kijkje.

Welkom!

Achtergrond

Inge heeft Geneeskunde gestudeerd en erna de opleiding tot creatief therapeut voldaan. Leergierig en altijd opzoek om te verbeteren volgt ze de opleiding tot integratief psychotherapeut. Ze is werkzaam in de groepspraktijk voor zelfontplooiing in Gent en in haar praktijk te Overijse. 

Ze werkt met verschillende tools en oefeningen. Deze oefeningen geven inzicht in dagdagelijkse handelingen en situaties. Alle oefeningen worden ingezet om het uiteindelijke doel te bereiken: mensen begeleiden naar een kwaliteitsvoller leven met minder klachten.

OPEN

CONTACT

ADRES

Bekestraat 11 

3090 Overijse

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

stay connected