top of page
3Q1A4275-2_edited.jpg

1 - 10 oktober

Op 10 oktober staan we stil bij World Mental Health Day. In het kader van deze dag, nodigt onze praktijk je uit om deel te nemen aan onderstaande gratis evenementen. Samen werken we aan het bevorderen van mentale gezondheid en het delen van waardevolle tools en inzichten. 

Schrijf je dus gerust in voor een gratis workshop of groepsevenement.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

healingstories-4461_edited_edited.jpg

02-10 Workshop at 19.00

Stress management

Mathieu Bauwens

In deze workshop wordt stress vanuit een holistisch perspectief benaderd, waarbij we de inzichten van de traditionele Chinese geneeskunde toepassen. We nemen de tijd om de diepere betekenis van stress te zien, en begrijpen hoe het echt werkt in ons lichaam. Onze workshop biedt niet alleen waardevolle kennis, maar voorziet je ook van praktische tools waarmee direct zelf je lichaam kunt leren reguleren. Het is een unieke kans om stress op een dieper niveau te begrijpen en tegelijkertijd concrete vaardigheden aan te leren om ermee om te gaan. Na deze workshop begrijp je de signalen van je lichaam beter en kan je er direct zelf iets aan doen.

(FR/ENG)

03-10 Groupsession at 19.00

rouwen en vieren

Ihsan Badli

Al eeuwenlang worden rituelen gebruikt om belangrijke momenten samen te eren.

Rituelen geven erkenning, betekenis en creëren verbinding, zowel in rouw als in dankbaarheid. Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om samen te rouwen én samen te vieren?

Wees welkom op het groepsritueel “Rouwen en Vieren”. 

(NL/ENG)

IhsanB_0600_Cut_edited.jpg
IMG_4399.jpg

05-10 Groupsession at 19.00

Healing Stories circle

Inge Snijders

"Deze vrouwenbijeenkomst staat in het teken van 'Reconnect'. Samen leggen we de focus op het herstellen van de band met onszelf, ons lichaam en de ander. In een veilige en ondersteunende omgeving word je zorgvuldig begeleid op een reis naar binnen." 

(NL/ENG)

free give aways 

& More

During these days, we will also be giving away free tools, meditations and exercises via our mailing list and instagram. Do you wish to receive these?

 

Follow us on Instagram or subscribe to our newsletter.

IMG_4332.jpg
   info@healingstories.net  |  +(32)489620032  | Boulevard de la cambre 72, 1000 Brussel
bottom of page